NYT STUDIE – viser at Sorbact® Surgical dressing er en omkostningseffektiv måde at forebygge postoperative sårinfektioner

Postoperative sårinfektioner er almindelige efter kejsersnit og kan føre til øget sygdomsforekomst, længere indlæggelsestid og øget risiko for genindlæggelse på hospital.1

Et nyligt offentliggjort studie med 543 kvinder, som fik et planlagt eller akut kejsersnit, viste, at risikoen for postoperative sårinfektioner blev signifikant reduceret med Sorbact® Surgical Dressing sammenlignet med en standardbandage.2

Dette randomiserede, kontrollerede studie bekræftede, at Sorbact® Surgical Dressing er en både effektiv og omkostningseffektiv måde at forebygge postoperativ sårinfektion.

Læs hele studien ›

 

References: 1. Jenks PJ, Laurent M, et al. Clinical and economic burden of surgical site infection (SSI) and predicted financial consequences of elimination of SSI from an English hospital. J Hosp Infect 2014; 86:24-33. 2. Stanirowski PJ, Bizon M, et al. Randomized Controlled Trial Evaluating Dialkylcarbamoyl Chloride (DACC) Impregnated Dressings for the Prevention of Surgical Site Infections in Adult Women Undergoing Cesarean Section. Hosp Infect Epid 2016; [in press]