COVID-19 meddelelse fra ABIGO Medical Group

COVID-19 meddelelse fra ABIGO Medical Group

I disse tider hvor COVID-19 breder sig over hele verden, og hvor vi løbende implementerer forskellige foranstaltninger og bestræbelser på at beskytte og værne om vores medmennesker/medarbejdere og virksomhed, ønsker vi hos ABIGO Medical Group at forsikre jer om, at vi fokuserer på at sikre kontinuiteten med jer og jeres virksomhed på alle niveauer.

Vi arbejder efter tre grundlæggende principper:

  • Beskyt vores medmennesker. ABIGO Medicals vigtigste prioritet er at arbejde for at sikre sundhed og velvære for vores medarbejdere, kunder, leverandører, distributører og partnere samt familier. Her følger vi naturligvis anbefalingerne fra de danske sundhedsmyndigheder.
  • Virksomhedens sociale ansvar. Det er ekstremt vigtigt for os hos ABIGO Medical, at vi både som virksomhed og individuelle medarbejdere gør vores yderste, for at begrænse spredningen af denne virus for at beskytte risikogrupperne. Dette kan ikke understreges nok.
  • Bevare vores forpligtelser over for kunder og samarbejdspartnere. Vores forpligtelser over for jer er meget vigtige for os. Vores planlægning fokuserer på kontinuitet og forpligtelse i hele forsyningskæden. På nuværende tidspunkt ser vi ingen større problemer/trusler mod at kunne sikre levering i den nærmeste fremtid, men som alle ved, kan dette ændre sig hurtigt, afhængigt af begivenhederne i verden. Vi beder om jeres forståelse og fortsatte gode samarbejde, hvis der skulle ligge endnu større udfordringer forude.

Samtidig ser vi fremad. Vi har en udfordrende tid foran os, men vi er godt rustede, og vi er overbeviste om, at vi vil stå stærkere end nogensinde på den anden side af dette.

I kan være sikre på, at vi, i ABIGO Medical Group, vil gøre vores yderste for at minimere virkningerne af denne krise.

I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I har spørgsmål.

 

De venligste hilsner

Jan G Smith
CEO

Joakim Jehlbo
Adm. direktør