Om ABIGO

Vi forbedrer menneskers sundhed og velbefindende.

Det er vores drivkraft. Vores mål. Vores grundidé.

 

”Målet er en global, fremgangsrig virksomhed med fokus på patientens sundhed.”

– Jan G. Smith, medstifter

 

 

Vi udforsker nye idéer
Ved at have indsigt i menneskers sundhed. Ved at være nysgerrige på vores omgivelser. Ved at lære af den akademiske verden og vores kunder. Sådan får vi nye, kreative idéer og udvikler innovative produkter, der gør en reel forskel i folks liv.
Vi samarbejder
Vi tror på, at samarbejde giver styrke. Hos kunderne. Med den akademiske verden. Og ikke mindst mellem kolleger. Vores stærke samarbejdsvilje kombineret med korte beslutningsveje og stor iværksætterånd gør os til en attraktiv forretningspartner og en spændende arbejdsplads.
Vi tror på bæredygtighed
I ABIGO stræber vi efter at tage ansvar og tænke bæredygtighed ind i alt, vi gør. For os betyder det bl.a. at bidrage til reduceret antibiotikaresistens, hvilket især ses i vores produkter og forskningsarbejde. Et eksempel er vores sårbandager, Sorbact®, som ikke indeholder kemiske stoffer, og som kan bidrage til reduceret brug af antibiotika i sårbehandlingen. Vores ambition er at være en af de internationalt førende aktører inden for området.
Godt rustet til fremtiden
ABIGO blev grundlagt i 1989 af brødrene Jan G. Smith og Leif Smith. Deres ambition var at opbygge et internationalt medicinalfirma med unikke produkter, der kan være med til at forbedre menneskers sundhed. I dag sælges ABIGO’s produkter i mere end 65 lande gennem egne salgsorganisationer og partnere. Med vores stærke vækst ser vi nu frem til det næste skridt i den globale ekspansion. Altid med patienten i fokus.